Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
0
5
Breedte
Materiaal
Afdrukken
Kleur
Tafelzeil Kant Bloem Wit Donker
Voorraad
€7,99
/ meter
Tafelzeil Kant Bloem Grijs
Voorraad
€7,99
/ meter
Tafelzeil Kant Blok Wit
Voorraad
€7,99
/ meter
Tafelzeil Kant Blok Beige
Voorraad
€7,99
/ meter
4 results

Kanten tafelzeil

Ben je opzoek naar een chique kanten tafelzeil? Het kantenzeil die Tafelbekleding biedt, geeft een mooie rustieke uitstraling. Het sfeervolle kantzeil is verkrijgbaar in een paar verschillende kleuren. Beige, wit donker, wit, licht wit en zwart. Een kanten tafelzeil is gemaakt van vinyl. Met een vochtige doek kan je het kanten tafelzeil gemakkelijk schoonmaken, dus zorg ervoor dat je een vochtige doek bij de hand hebt. Deze tafelzeil is geen speciaal seizoenartikel, je kan het namelijk heel het jaar door genieten van de kanten tafelzeil. Het kantenzeil in de kleur wit is het meest populair.

Verschillende modellen

Is een kanten tafelzeil toch niks niet echt helemaal jouw smaak? Dat is geen probleem! Tafelbekleding.nl biedt een breed assortiment qua tafelbekleding aan, voor iedereen hebben wij wel wat. Kijk gerust naar al onze andere categorieën, wij hebben verschillende soorten tafelzeilen en tafellinnen waaruit je kan kiezen.

Denk dan aan het gecoate tafellinnen door de speciale coating kan je vloeibare stoffen gemakkelijk ervan afvegen of misschien is het doorzichtige tafelzeil wat meer bij jou past. Onze tafelbekleding is op de centimeter nauwkeurig op maat te maken, wij hebben rekening mee gehouden dat niet iedere tafel hetzelfde is!

Wat is een Tafelzeil?

Weet jij niet wat een tafelzeil is? Wij Tafelbekleding.nl zullen je dat wel uitleggen! Een tafelkleed is een afwasbaar en waterdicht tafelkleed dat gemaakt is van plastic (PVC). Bij een tafelzeil is de bovenkant glad. Het voelt ook echt aan als een dun laagje plastic, als je er met je handen overheen strijkt.