Tafeldeluxe wordt Tafelbekleding.nl!

2 Sep 2021
door Tafelbekleding

Tafelbekleding heeft een nieuwe naam! 

Voorheen Tafeldeluxe, maar tegenwoordig gaan we als tafelbekleding.nl verder! Tafelbekleding staat voor alle accessoires die je voor je tafelnodig hebt, van tafelzeil tot placemats, en van antislipmatten tot plakfolie. Tafelbekleding heeft het allemaal. Met een betere service zoals een optie, om het de zelfde dag nog in huis te hebben (spoedlevering). Verder leveren wij gratis vanaf de €25,-, en aangezien we een nieuwe manier van verzenden hebben, zijn wij de voordeligste per meter van NL & BE!

Nieuwste tafelzeilen

Wij gaan nog steeds op dezelfde voet door als voorheen, dat betekent elk seizoen nieuwe trends met frisse dessins, bijpassende placemats en extra tips van ons wat de trend van dit seizoen is!

Wij houden je op de hoogte, en jij hoeft verder niets te doen!

Zelfde vriendelijke klantenservice!

Onze vriendelijke klantenservice blijft ongewijzigd, en wij zijn nog steeds bereikbaar voor al je vragen van 9:00 tot 17:00 uur via de mail, je kan hiervoor mailen naar [email protected]. Wil je liever je vraag telefonisch beantwoord hebben? Dat kan uiteraard ook van 9:00 tot 16:00 uur. Wij zijn te bereiken op 085 773 10 92

Spoedlevering

Wij hebben een nieuwe verzendmogelijkheid, spoedlevering! Dit betekent dat wanneer je een bestelling plaatst voor 11:00 uur op een werkdag, je deze dezelfde dag tussen 19:00 en 22:00 uur kan verwachten! Ben je dus nog stel een tafelzeiltje vergeten te bestellen, en heb je deze vanavond voor je feestje nodig? Bestel deze dan snel!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter